Dziennik elektroniczy

Zaloguj się

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jaktorowie

Przedszkole

Zobacz więcej

Szkoła Podstawowa

Zobacz więcej

Gimnazjum

Zobacz więcej

Przedszkole


Jadłospis


UWAGA RODZICE !!!


Od 1 lutego 2019r. zwiększona została opłata za posiłki 

w Przedszkolu Gminnym 

w Zespole Szkolno-Przedszkolnym 

w Jaktorowie na kwotę 13 zł za dzień.



JADŁOSPIS OD 01.04.2019r. DO 05.04.2019r.

 

 

 

MENU BEZ DIETY

         MENU DIETA BEZMLECZNA

PONIEDZIAŁEK 01.04.2019r.

Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku,  Pieczywo mieszane z masłem z serkiem topionym i warzywami; Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;7;8;11

II Śniadanie: Mix owoców.

Obiad: Zupa Ogórkowa

Sznycel drobiowy; Ziemniaki z koperkiem, Surówka Coleslaw , Kompot owocowy.

Alergeny:1;3;7;9;10;12;

Podwieczorek:  Mus owocowy Tymbark; Pałki kukurydziane; Herbata z cytryną

Alergeny: 1;5;6;7;8;11

 

 

PONIEDZIAŁEK 01.04.2019r.

Śniadanie:  Pieczywo mieszane z masłem roślinnym z  wędliną i warzywami; Herbata

z cytryną.

Alergeny:1;5;6;8;11

II Śniadanie: Mix owoców

Obiad: Zupa ogórkowa

Sznycel drobiowy; Ziemniaki z koperkiem, Surówka Coleslaw , Kompot owocowy

Alergeny:1;3;9;10;12;

Podwieczorek Mus owocowy Tymbark Pałaki kukurydziane; Herbata z cytryną

Alergeny: 1;5;6;8;11

WTOREK 02.04.2019r.

Śniadanie:  Płatki jęczmienne na mleku, Pieczywo mieszane z masłem z dżemem owocowym; Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;7;8;11

II Śniadanie: Gruszka

Obiad: Zupa ziemniaczana

Gulasz wieprzowy; Kasza gryczana; Surówka z buraczków; Kompot owocowy

Alergeny:1;3;6;7;9;10;12;

Podwieczorek: Mleko waniliowe;  Wafel ryżowy

Alergeny:1;3;5;6;7;8;11

 

 

WTOREK 02.0.2019r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem roślinnym i dżemem owocowym; Herbata

z cytryną

Alergeny:1;5;8;11

II Śniadanie: Gruszka

Obiad: Zupa ziemniaczana

Gulasz wieprzowy; Kasza gryczana; Surówka z buraczków; Kompot owocowy

Alergeny:1;3;6;9;10;12;

Podwieczorek Soczek owocowy; Wafel ryżowy;

Alergeny:1;3;5;8;11

ŚRODA 03.04.2019r.

Śniadanie: Kakao na mleku Pieczywo mieszane z masłem z szynką Guliwer

i pomidorem . Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;7;8;11

II Śniadanie: Jabłko

Obiad: Zupa grochowa. Leczo warzywne

z ryżem; Jogurt owocowy; Kompot

Alergeny:1;3;6;7;9;10;12;

Podwieczorek: Bułka zwykła z masłem ze schabem wieprzowym i ogórkiem konserwowym . Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;7;8;11

 

 

ŚRODA 03.04.2019r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłemroślinnym z  szynką Guliwer

i pomidorem . Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;8;11

II Śniadanie: Jabłko

Obiad: Zupa grochowa. Leczo warzywne

z ryżem; Galaretka owocowa: Kompot

Alergeny:1;3;6;9;10;12;

Podwieczorek: Bułka zwykła z masłem roślinnym ze schabem wieprzowym

i ogórkiem konserwowym .

Alergeny:1;5;6;8;11

CZWARTEK 04.04.2019r.

Śniadanie: Kasza kukurydziana na mleku; Pieczywo mieszane z masłem z serkiem kanapkowy z rzodkiewką i szczypiorkiem .Herbata z cytryną

Alergeny:1;3;5;6;7;8;11

II Śniadanie: Brzoskwinia

Obiad: Zupa jarzynowa z zieloną natką pietruszki; Kurczak w sosie śmietankowym; Makaron; Gotowana fasolka szparagową.

Kompot owocowy.

Alergeny:1;5;6;7;9;10;12;

Podwieczorek: Drożdżówka z  owocami Herbata z cytryną

Alergeny:1;3;5;6;7;8;11

CZWARTEK 04.04.2019r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem roślinnym z  wędliną z rzodkiewką

i szczypiorkiem .Herbata z cytryną

Alergeny:1;3;5;6;8;11

II Śniadanie: Brzoskwinia

Obiad: Zupa jarzynowa z zieloną natką pietruszki; Kurczak w sosie własnym; Makaron Gotowana fasolka szparagową.

Kompot owocowy.

Alergeny:1;5;6;9;10;12;

Podwieczorek: :  Drożdżówka z  owocami Herbata z cytryną.

Alergeny:1;3;5;6;8;11

PIĄTEK 05.04.2019r.

Śniadanie: Mleko do picia

Pieczywo mieszane z masłem z polędwicą sopocka i papryką czerwoną; Herbata

z cytryną

Alergeny:1;5;6;7;8;11.

II Śniadanie: Kiwi

Obiad: Zupa grysikowa ; Kotlet jajeczny

Ziemniaki z koperkiem; Surówką

z marchewki i selera naciowego.

Kompot owocowy.

Alergeny:1;3;7;9;10;12;

Podwieczorek: Bułka wrocławska

z masłem z kiełbasą szynkową indyczą

i zielonym ogórkiem; Herbata z cytryną

Alergeny:1;3;5;6;7;8;11

PIĄTEK 05.04.2019r.

Śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem roślinnym z polędwicą sopocka i papryką czerwoną; Herbata z cytryną

Alergeny:1;5;6;8;11.

II Śniadanie: Kiwi

Obiad: Zupa grysikowa; Kotlet jajeczny

Ziemniaki z koperkiem Surówką

z marchewki i selera naciowego.

Kompot owocowy

Alergeny:1;3;9;10;12;

Podwieczorek: Bułka wrocławska

z masłem roślinnym z kiełbasa szynkową indyczą i zielonym ogórkiem

Herbata z cytryną

Alergeny:1;3;5;6;8;11

 

 

SMACZNEGO!

 

Alergeny